http://mm2austria2012.blogspot.com/p/kaart.html

woensdag 25 mei 2016

Woensdag 25 mei 2016
Ontwaken in Boza, Griekenland
KM 53264
Coördinaten 36,70429   22,82111


Eén van de twee Belgische campers blijkt toch wat internationaler. Hij bevat de Nederlandse camperforumgenoot Rob Breedveld  met zijn Chinese vrouw Ma Ying.
We hebben al snel contact met de twee en zitten in no time aan de door Ying gezette koffie.
Een gezellig stel, we kunnen niet anders zeggen.

Na het gezellige onderonsje met deze leuke mensen gaan we maar eens doen waarvoor we hier kwamen: relaxen. Zo hard als het gisteren waaide zo stil is het nu. Maar grote kans dat het vanmiddag weer aantrekt dus eerst maar eens naar het strand, wat op 20 meter lopen afstand is. We zijn er
moederziel alleen. Oh nee, de Duitsers van een andere camper liggen ook ergens in de verte.

Heerlijk, eindelijk weer op een stil strandje in Griekenland.  Een jaar op gewacht en nu lekker 4 weken in het vooruitzicht.
De wind trekt in de middag toch weer aan en op het strand liggen lukt niet meer stofvrij. Zwemmen is er ook niet meer bij met de steeds hoger wordende golven. Ergens in de middag doen we ook nog een wasje, uiteraard in de Tupperware-wonderwasemmers. Met dit weer droogt het in no-time.
Waar is Monique?
Wakker worden, het gaat stormen!
 
Ondertussen is ook camperforumgenoot CeePee (Cor en zijn vrouw Anny) gearriveerd. Die waren al een aantal weken onderweg. Daarmee krijgt deze campergedoogplaats een Nederlandse overhand.
Omdat het restaurant nog niet geopend is maken we zelf maar weer wat: op de grill gebakken aardappels, courgette en Griekse braadworstjes. Uiteraard met de Tzatziki  van Monique erbij.


Er hangt wederom een prachtige sterrenhemel boven ons waar ik eigenlijk graag wat foto’s van zou willen maken, maar met een aantal ouzo’s en een paar biertjes achter de kiezen denk ik dat het met de instellingen van de camera niet zo goed zal lukken vanavond. 
Wat wel  lukt is een bijzonder liefdevolle uitleg tijdens een potje Jokeren.
Het was een heerlijke dag. Morgen weer een.

Truste

Woensdag 25 mei 2016
Overnachten in Boza, Griekenland
KM 53264
Coördinaten 36,70429   22,82111
Geen opmerkingen:

Een reactie posten